10 tips voor een onvergetelijke pro-life zomer
30 juni, 2015 door
Jasmine
| Nog geen reacties
Odoo + afbeelding en tekst
Hoera! Zomervakantie! Maar hoe gaat u door met het verdedigen van uw ongeboren medemensen in zulke ontspannen tijden? Hieronder vindt u alvast enkele wenken om het brein van uw vakantiegezelschap aan het werk te zetten rond abortus.

1.     Waarom de kinderen geen pro-life kleurplaat laten kleuren op een zonnig terrasje of op restaurant? Leg vooral luid genoeg goed uit hoe mooi en volledig zo’n ongeboren kindje van 10 weken toch wel niet is. En niet vergeten: “En kan je geloven dat wij ALLEMAAL zo klein waren vroeger?”.

2.     Vliegtuigen, treincoupés, zitplaatsen in de bus… Stuk voor stuk waardevolle plaatsen om uw plastic pro-life poppetje (hier bestellen) quasi per ongeluk uit uw strandtas te laten vallen en een gesprek met uw naaste reisgezel over abortus aan te knopen. 

3.     Ook een aanrader: ga naar plaatsen waar veel mensen je goed kunnen horen en begin met een 'partner in crime' een ingestudeerd gesprek over abortus. Iemand is ‘voor’, en iemand beantwoordt dan alle veelgehoorde argumenten

4.     Fleur die saaie stoep of straat voor uw neus eens op! Neem het stoepkrijt bij de hand en kalk enkele positieve leuzes op de grond (genre ‘Life is beautiful!’ of ‘Iedereen recht op leven!’) of een schattig embryootje.

5.      Regen? Wat nu gedaan? Bak eens een cupcake (of enkele tientallen) en verkoop ze in de buurt. De opbrengst kan je schenken aan vzw’s die opkomen voor het ongeboren leven (Pro VitaMoeders voor Moeders,…). 

6.     Bid bid bid! Elk gebed of elke versterving voor een mama of haar ongeboren kindje telt! Een beetje tijd? Ga een kerk binnen of knal een schietgebedje! En voor extra effectiviteit: waarom eens niet voor een abortushuis?

7.     Doe eens een kustactie mee! Kom met Pro Vita mee flyeren, ballonnen opblazen en mensen doen nadenken. Contacteer ons via deze link voor meer info. 

8.     Sticker overal stickers! Pro Vita heeft een uitgebreid assortiment van verschillende leuke stickers die aan het denken zetten. Bestel ze hier en ga aan de slag!

9.     Organiseer een pro-life filmavond. Van de allerkleinsten tot de allergrootsten: voor iedereen vind u hier wat wils.

10.  Ga flyers flyeren (of in het Nederlands: strooibriefjes strooien) of brochures bussen. U kan er steeds gratis bij ons bestellen via deze link en de impact is enorm! Wie weet redt u er wel een babyleven mee!

11. Kent u iemand die zwanger is en in een moeilijke situatie zit? Verwijs ze dan gerust door naar onze hulplijn: 0495/20.85.85. 24/24u bereikbaar, 7 dagen op 7!

U ziet het, keuze genoeg! Laat vooral ook weten wat uw favoriet is of welke activiteiten u zeker gaat uittesten! Fijne zomer alvast! 
Jasmine
30 juni, 2015
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten