Brief aan mijn ongeboren kind na de terreuraanslagen
29 maart, 2016 door
Jasmine
| Nog geen reacties

De 28-jarige zwangere Sneha Mehta was net aangekomen op de luchthaven van Zaventem vorige week dinsdag toen de bommen van de terreuraanslag ontploften. Zij en haar man konden zonder verwondingen ontkomen. Toen ze veilig thuiskwamen besloot ze een brief te schrijven aan haar ongeboren kind van 16 weken oud. Een brief die zo mooi het belangrijkste in het leven onderstreept! Wij vonden het alvast de moeite om hem te vertalen en te delen:

Odoo + afbeelding en tekst

"Dag Lieverd

Ik weet niet of we het al verteld hebben als je dit leest, maar toen je 16 weken oud was, maakten mama en papa een explosie mee in de luchthaven van Brussel.
Ik weet niet waar de mensheid staat nu je deze brief leest, maar ik wilde je vertellen dat het leven een wonderlijk iets is, en dat er heel wat opmerkelijke mensen rondlopen op deze wereld.
Jij hebt mama en papa niet alleen geloof en een reden om te leven gegeven, maar jij geeft ons ook besef en een tegenwoordigheid van geest zoals nooit tevoren.
Ik voelde me meer levend dan ooit, en ik wist dat ik jou moest beschermen, dus ik was kalm, dacht logisch en had het besef dat we het gingen overleven.
Toen we aankwamen in het Sint-Augustinus ziekenhuis, en we je onwetend zagen, zuigend op je duim op de echo, en je acrobatische kunstjes zagen uitvoeren, verdween elke angst en haat van de terreuraanslag.  
Ik hoop met mijn hele hart dat je geboren wordt in een betere wereld, en als dat niet zo is, dat je je uiterste best doet om die te creeëren.
Jij bent het allerkostbaarste voor ons, en je bent vandaag een echte held geweest. Ik gok dat de wereld je zoveel liefde en hoop heeft gezonden vandaag dat je je leven lang die goedheid zal doorgeven.
Dat je altijd moedig en gezond mag zijn. We houden van je, meer dan woorden.

Mams en paps"

Bron: http://edition.cnn.com/2016/03/25/europe/pregnant-bomb-survivor-child-letter/
Jasmine
29 maart, 2016
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten