De 10 beste pro-life voornemens voor 2016
1 februari, 2016 door
Jasmine
| Nog geen reacties
Ook nog aan het brainstormen hoe u zich dit jaar kan inzetten voor de ongeboren baby'tjes? Zoek niet verder, uw queeste kan hier eindigen want wij hebben voor u de 10 beste pro-life voornemens even opgelijst (tevens ook vasten-proof!).  Laat ons weten wat uw plannen zijn!

1. Bid eens voor een ongeboren kind
’n Eenvoudig gebedje kan een wereld van verschil maken. Misschien is er op dit moment wel een moeder of een babyleven afhankelijk van uw gebed!

Odoo + afbeelding en tekst

2. Doe vrijwilligerswerk als sidewalk counselor
Op zoek naar een directe manier om levens te redden? Denk eens aan sidewalk counseling: u overhandigt vrouwen op de stoep voor een abortuscentrum meer informatie rond abortus en de mogelijke gevolgen. Contacteer ons om hierover meer te weten te komen.
Odoo + afbeelding en tekst

3. Verspreid pro-life materialen in je omgeving
Dat kan zoveel kanten uit! Stickers, boekjes, folders, brochures, ballonnen,… Verspreid ze gerust bij de buren, de parochie, sport- en jeugdverenigingen,… Of deel ze uit op straat en nodig mensen direct uit om erover te praten!
Odoo + afbeelding en tekst

4. “Vasten for life”
De vasten zit er weer aan te komen! Koppel het nuttige aan het (on)aangename en laat eens een vleesje staan voor de intentie dat abortus zou verdwijnen. Of de chocopasta natuurlijk, afhankelijk van uw goestingeskes.
Odoo + afbeelding en tekst

5. Deel pro-life afbeeldingen en artikels op sociale media
Klinkt dit te makkelijk? U zou ervan versteld staan hoeveel invloed zo’n foto of een goed artikel kan hebben! Dus: niet twijfelen, maar delen!
Odoo + afbeelding en tekst

6. Draag eens een pro-life t-shirt, opspeldpin of armbandje
De allercreatiefsten kunnen zelf iets knutselen, voor de minder begaafden zijn er gelukkig websites zoals abort73.com of standtrue.com
Odoo + afbeelding en tekst

7. Zamel geld in voor een pro-life organisatie
Hint: er zit er eentje in Mechelen, begint met ‘P’ en eindigt op ‘ro Vita’.
Odoo + afbeelding en tekst

8. Start een je eigen pro-life project
Hoe meer projecten, hoe meer vreugd! Brainstorm met een paar gelijkgezinden, denk buiten de lijntjes, ga creatief aan de slag en verbaas mensen. Dat is de manier om onze cultuur te doen nadenken over abortus!
Odoo + afbeelding en tekst
9. Doe vrijwilligerswerk bij een pro-life organisatie
Een adres: contactéééééééér ons
Odoo + afbeelding en tekst
10. Laat van je horen wanneer pro-life thema’s besproken worden!
Hoe reageert u als een vriend of familielid (of verre kannis of vriend van vriend van…) begint over abortus? Bestudeer de wetenschappelijke bewijzen over wanneer een menselijk leven begint en leer je kennissen eens iets nieuws in plaats van altijd dat afgezaagde ‘baas in eigen buik’. Of benadruk de schoonheid van zwangerschap, geboorte en kinderen eens extra. 
Odoo + afbeelding en tekst
Jasmine
1 februari, 2016
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten