Dringende petitie!
12 juli, 2015 door
Jasmine
| Nog geen reacties
Odoo + afbeelding en tekst
Wist u dat Amnesty International een wereldwijde campagne op touw heeft gezet om pro-life landen te dwingen abortus te legaliseren?

Ierland, El Salvador, Mexico, Paraguay, Chili, Argentinië en andere landen zijn ten prooi gevallen aan het luidkeelse en dwingende geroep van Amnesty om abortus-op-vraag. Onze collega’s van Life Institute vragen Amnesty International dringend aan de hand van een petitie om het opleggen van abortus te stoppen.

Teken de petitie en help #DefundAmnesty: http://www.citizengo.org/en/26199-defund-amnesty-international-now

Amnesty International werd opgericht voor de rechten en vrijheid van gewetensgevangenen. 

Door de hypocriete afwijking van dat pad verliezen ze veel van hun geloofwaardigheid. Door abortus te promoten en zich af te zetten tegen het natuurlijke gezin zaaien ze interne verdeeldheid en ontgoochelen ze supporters die achter mensenrechten voor alle mensen staan. 

Pro-life burgers kunnen nu terugvechten, door Amnesty te vertellen dat #AbortionIsTorture (op twitter) en iedereen te vragen om giften voor Amnesty per direct STOP te zetten. 

Ongelofelijk maar waar, Amnesty is een van de twee NGO’s die van abortus een ‘mensenrecht’ willen maken in recente (juni 2015) rapporten gepubliceerd door het mensenrechtencomité van de Verenigde Naties. 

Teken alsjeblieft deze petitie VANDAAG NOG. Moedig Amnesty aan om het aandringen op het ‘recht op abortus’ te stoppen. Het recht op leven, niet het ‘recht op abortus’ is een fundamenteel mensenrecht. 

U vindt er ook een voorbeeldbrief om hen te schrijven: 
http://www.citizengo.org/en/26199-defund-amnesty-international-now
Jasmine
12 juli, 2015
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten