Europees evenement gesponsord door Planned Parenthood trekt meer tegenstanders dan deelnemers
23 september, 2015 door
Jasmine
| Nog geen reacties
Odoo + afbeelding en tekst

Met de hulp van vijf gelijkgezinde Europarlementsleden, werd gisteren de overkoepelende organisatie van Planned Parenthood – IPPF (International Planned Parenthood Federation) - toegestaan om op kosten van het Europese Parlement een event te organiseren.

 Planned Parenthood is recentelijk in de VS in een schandaal verwikkeld omdat ze organen van geaborteerde foetussen voor veel geld verkopen, maar ook omdat ze de abortusprocedures aanpassen om beter weefsel te bekomen en omdat ze levend geboren kinderen zouden laten sterven zonder meer. Het evenement verliep echter niet als gepland. 

Een publiek van minstens 80 betogers besliste dat dit een goede gelegenheid was om te wijzen op de ongepastheid van de aanwezigheid in het Europese Parlement van een organisatie die illegaal levend geboren kinderen doodt. 

Verschillende parlementsleden, waaronder Arne Gericke en Beatrix von Storch kwamen tussen om hun ongeloof en walging te uiten. Toen de betogers de zaal verlieten was de ruimte zo goed als leeg.

Bron: https://agendaeurope.wordpress.com/2015/09/23/ep-event-sponsored-by-planned-parenthood-attracts-more-protesters-than-participants/

Jasmine
23 september, 2015
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten