Laatste Planned Parenthood video gruwelijker dan ooit
23 augustus, 2015 door
Jasmine
| Nog geen reacties
Het schandaal rond het Amerikaanse Planned Parenthood wordt gruwelijker en gruwelijker.

In de laatste nieuwe video vrijgegeven door het Center for Medical Progress getuigt een ex-werkneemster hoe ze het hart van een kindje zag kloppen vlak voor ze met een schaar zijn hersenen eruit moest knippen en de andere organen geoogst werden.

Holly ODonnell, een voormalige werkneemster van Stempexpress – het bedrijf dat organen van geaborteerde babys afneemt – getuigt hoe een ex-collega van haar op een dag wenkte met de woorden Kom eens kijken hoe iets cools ik hier heb en haar een levend, perfect gevormd geaborteerd kindje toont.
Hij had een gezicht met een perfect gevormde uitgesproken neus, zegt ze. Mijn collega nam een van haar instrumenten, en tikte op het hartje dat meteen begon te kloppen waarna ze zei: Dit is een hele goede foetus, hier kunnen we veel materiaal uit halen. Daarna vroeg ze ODonnell om de hersenen van de baby eruit te halen door met een schaar zijn gezicht open te knippen. 

Directeurs van Planned Parenthood gaven in vorige undercoverfilmpjes reeds aan dat ze zelfs de abortusprocedure aanpassen om meer organen te kunnen oogsten. Dat is illegaal in de VS. David Daleiden, hoofdonderzoeker bij CMP vertelt: De laatste video bevat hartverscheurende gebeurtenissen over de barbaarse abortuspraktijken en baby – orgaanverkoop waarbij foetussen vaak intact en nog levend worden gebruikt. Verder zegt hij: Planned Parenthood is een criminele organisatie en elke subsidie zou onmiddellijk gestopt moeten worden waarna ze vervolgd moeten worden voor hun misdaden tegen de mensheid. 
Jasmine
23 augustus, 2015
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten