Late abortus: getuigenissen gevraagd!
27 mei, 2015 door
Jasmine
| Nog geen reacties

Vroedvrouwen, verpleegsters, artsen: durf getuigen!
De allerkleinsten hebben u nodig!

Odoo • Tekst en afbeelding
Het ECLJ (Europees Centrum voor Recht en Rechtvaardigheid) is erin geslaagd de Europese Raad te doen samenkomen rond de Petitie tegen neonatale infanticide (ofwel kindermoord na mislukte abortus), een petitie opdat kinderen die een abortus overleven de medische zorgen ontvangen die ze nodig hebben. Teken deze petitie NU hier

De pro-abortuslobby is sterk gekant tegen de petitie, maar het ontbreekt hen elk argument. Het komt erop neer dat ze blind alle bewijsmateriaal negeren, ze beweren dat de petitie gebaseerd is op ‘onbewezen feiten’ en dat het debat ‘niet zou mogen plaatsvinden’. Met andere woorden, ze willen de onmenselijke realiteit ontkennen.

Wij laten de abortuslobby ons niet het zwijgen opleggen!

Bijna 200.000 personen tekenden de petitie reeds, waarmee het de grootste petitie is die ooit voor de Raad werd gebracht. Wij vragen hulp voor alle kinderen die een abortus overleven.

Deze kinderen hebben ons nodig! Vroedvrouwen, verpleegsters, artsen: durf getuigen! Indien u een getuigenis hierover kan en wil afleggen, laat het ons dan alsjeblieft weten zodat alle geboren kinderen gered kunnen worden. Indien u dat wenst kan dit anoniem. Wij bezorgen uw verhaal eventueel vertaald aan het ECLJ om deze te presenteren aan de Europese Raad.

Het ECLJ engageert zich om al het mogelijke te doen zodat deze petitie een effectieve veroordeling is van zulke kindermoorden vlak na de geboorte. 

Wij rekenen op u!

Grégor Puppinck
Directeur van het ECLJ


Jasmine
27 mei, 2015
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten