Nationale pro-life dag in Den Haag
8 september, 2014 door
Nationale pro-life dag in Den Haag
Pro Vita - Gezin&Leven vzw, Dorothea
| Nog geen reacties
Stichting Recht Zonder Onderscheid organiseert op dinsdag 7 oktober 2014 de jaarlijkse dag voor het leven. Het programma vind u onderaan. En vergeet niet: "Zich actief inzetten voor het leven betekent een bijdrage aan de vernieuwing van de samenleving door de bevordering van het algemeen welzijn.’ Uit: Evangelium Vitae".
"Er is een geheimzinnige ondermijning van alles wat we hebben opgebouwd in ons land. Met abortus wordt er een samenzwering tegen het leven ontketend. Deze samenzwering betreft niet alleen individuele mensen in hun persoonlijke verhoudingen en in hun gezins- of groepsrelaties, maar gaat veel verder. Op internationaal niveau worden zelfs de betrekkingen tussen volken en staten aangetast en geschaad (Evangelium Vitae)."

Programma dinsdag 7 oktober 2014


12.00-12.30 uur – Lunch
We beginnen op het plein naast het Binnenhof (Plein, Den Haag). Daar zullen we eerst de door ons meegebrachte krentenbollen eten en wat drinken.

12.30-13.00 uur – Bidden van de Rozenkrans en zang. Bisschop Mgr. dr. E. de Jong zal de leiding hebben bij het gebed. We kennen zijn kwaliteiten, hij weet altijd weer te motiveren en te enthousiasmeren.

13.00-13.30 uur – Aanbieden van de petitie door bisschop de Jong aan alle Tweede Kamerleden. Hiermee doen we een appél op de regering, de Kamerleden kunnen niet om deze waarheid heen en worden aangesproken op hun geweten.

13.30-14.30 uur – Vervolg Rozenkransgebed en zang. 

15.00-16.00 uur – Pontificale Hoogmis met Mgr. Dr. E. de Jong in de St. Jacobuskerk in de Parkstraat, niet ver van het Plein.

Zich actief inzetten voor het leven betekent een bijdrage aan de vernieuwing van de samenleving door de bevordering van het algemeen welzijn.’ Uit: Evangelium Vitae
Nationale pro-life dag in Den Haag
Pro Vita - Gezin&Leven vzw, Dorothea
8 september, 2014
Deel deze post
Labels
Wijzig
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten