Ongewenst?
9 augustus, 2016 door
Jasmine
| Nog geen reacties
Odoo + afbeelding en tekst

“De allerbeste”, “Perfecte bewegingen”, “Beste gymnaste in de geschiedenis”, “onverslaanbaar”, “adembenemend”, “Legende onderweg”,...

Dit zijn slechts enkele van de vele lovende manieren waarop Simone Biles omschreven wordt door de turncompetitie, zelfs voor haar Olympische debuut al. Biles, een 19-jarige gymnaste voor team USA, is nu al de meest met goud bekroonde sportster in de geschiedenis van de wereldgymnastiek. In Rio is ze goed op weg om de beste turnster van de wereld te worden, en ze is grote favoriete om zeker vijf gouden medailles terug mee naar huis te nemen.
 
Biles kan met gemak bewegingen en sprongen aan waar andere turners slechts van kunnen dromen. Haar routines en sprongen lijken niet gebonden aan de zwaartekracht en zijn zo complex en gedurfd in competitie dat ze zelfs naar haar genoemd worden.
 
En dit alles zou niet gebeurd zijn zonder adoptie.

En dit alles zou niet gebeurd zijn zonder adoptie. Want Biles en haar broers en zussen werden geboren in een vaderloos, drugsverslaafd gezin en werden uiteindelijk geplaatst in de pleegzorg. Volgens Texas Monthly:
 
Biles werd geboren in Ohio in 1997 van drugsverslaafde ouders die het moeilijk hadden om voor hun kinderen te zorgen. Biles en haar drie broers en zussen reisden constant heen en weer tussen het huis van hun moeder en pleeggezinnen. (Biles vader had haar moeder verlaten en is nooit deel geweest van het leven van zijn dochter) Als ik haar vroeg wat ze zich daarvan herinnert, weet ze nog dat een van de pleeggezinnen een trampoline had waar ze niet op mochten spelen.
 
Haar opvoeding was eerder chaotisch. Biles ging van pleeggezin naar pleeggezin tot haar zes jaar. In 2001 adopteerden haar grootouders Simone en haar zus officieel en vanaf dan woonden ze in Spring, Texas. Grootouders Ron en Nellie – die ze al snel mama en papa noemden – waren diegenen die Simone lieten kennismaken met gymnastiek. Na een jaar in een locale club werd ze gespot door trainer Aimee Boorman die vanaf dan haar groei in de sport opvolgde.
 
Haar ouders leerden Simone ook het christelijke geloof kennen. Ze woont ‘s zondags de Mis bij  en bidt regelmatig en heeft ook altijd de rozenkrans bij die haar moeder haar gaf. Haar ouders hebben haar altijd gesteund, ook doorheen de indrukwekkende trainingsschema’s, zij waren er steeds als ze het moeilijk had.
 
Dus, beste lezer, denk eraan als u met open mond zit te kijken wanneer Simone haar land trots maakt, wanneer ze records verbreekt, en wanneer ze het onmogelijke doet in de lucht, dan is dat enkel en alleen mogelijk geweest omdat haar moeder haar het recht op leven heeft geschonken. Ook al waren de omstandigheden niet ideaal, wanneer men kiest voor het leven en de liefde, dan komt alles op zijn pootjes terecht. Wij wensen Simone dan ook alle succes toe tijdens deze Spelen!
 
Bron: http://ijr.com/2016/08/668422-unwanted-child-abandoned-by-father-and-drug-addict-mother-adopted-by-christian-texas-family-becomes-best-athlete-in-the-world/
 
  
Jasmine
9 augustus, 2016
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten