Petitie: onderwijs is geen Europese bevoegdheid!
27 augustus, 2015 door
Jasmine
| Nog geen reacties
Odoo + afbeelding en tekst

Op 8 september 2015 zal het Europees parlement stemmen om een nieuw rapport getiteld Meisjes staan sterker door Educatie in de EU (Empowering girls through education in the EU). Een rapport opgesteld door Liliana Rodrigues, een socialistisch Europarlementslid waardoor het rapport bekendstaat als het Rodriguesrapport

Hoe toegankelijk het ook lijkt, dit rapport is een onverholen poging om genderideologie op alle scholen in de EU verplicht in te voeren. Dit is een fundamentele ondermijning van de waardigheid van elk kind en van de natuurlijke familie. 

Daarom hebben onze collegas van Europe for Family een nieuwe, dringende petitie opgesteld om Europarlementsleden te vragen dit afschuwelijke rapport te weigeren.

Teken nu de petitie voor onze kinderen: http://citizengo.org/en/26581-refus-lideologie-du-genre-dans-les-ecoles-lue

Meer specifiek wil men lidstaten verplichten om genderideologie in alle EU scholen te onderwijzen door de oude schoolboeken te vervangen door nieuwe, geschreven met een sterke gender-ondertoon.

Op deze slinkse manier wil het Rodriguesrapport het absolute recht van ouders ondermijnen en afbreken om de eerste en voornaamste opvoeders van hun kinderen te zijn.

Bovendien schendt dit rapport het subsidiariteitsbeginsel van de EU dat stelt dat elke lidstaat zelf verantwoordelijk is voor ‘Onderwijs’ en dat dit geen competentie van Europa is.

Teken massaal de petitie zodat de boodschap voor het Europees Parlement duidelijk is: stop tussen ons en onze kinderen te komen!

 

Jasmine
27 augustus, 2015
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten