Schokkende onthulling over abortusgigant die samenwerkt met Sensoa
14 juli, 2015 door
Jasmine
| Nog geen reacties
OPGEPAST! NIET VOOR GEVOELIGE KIJKERS!
Een undercover filmpje dat dateert van juli vorig jaar onthult schokkende waarheden over tweede trimester abortussen bij Planned Parenthood (PP) – de internationale abortusgigant die vooral in de VS veel centra bezit. Het medisch diensthoofd van PP, dr. Deborah Nucatola, vertelt voor de camera hoe ze ervoor zorgt een kind intact te aborteren zodat de (vooraf bestelde) organen nadien geoogst en verkocht kunnen worden.

Het filmpje toont Nucatola tijdens een businesslunch, vrolijk salade aan het verorberen en een groot glas rode wijn aan het drinken terwijl ze honderduit vertelt over het hoe en wat van foetusorganen verkopen: Veel mensen willen ongeschonden hartjes tegenwoordig, omdat ze specifieke noden hebben.
Gisteren hoorde ik voor het eerst iemand die longen wilde. En ook altijd zoveel mogelijk intacte levers. Enkelen willen ook de ledematen van onderaan, dat is het makkelijkst. Ik weet niet wat ze ermee doen, ik veronderstel dat ze spierweefsel nodig hebben.

In Amerika is het verkopen van organen illegaal, er mag slechts een bijdrage in de kosten gevraagd worden. Nucatola: Er zijn altijd wel patiënten die weefsel willen doneren. De abortuskliniek moet gewoon de indruk wekken dat het niet uitsluitend gaat om weefsel verkopen, doen alsof wij maken hier geen winst mee.

Ze gaat ook even in op de prijzen: Gemiddeld denk ik dat de prijs (per orgaan) zo ligt tussen 30 en 100 dollar, afhankelijk van de faciliteiten.

Smakelijk verder smakkend gaat ze in op de manier waarop de orgaantjes bekomen worden: De aborteur maakt gebruik van ultrasound om te zien wat hij doet, zo weten ze waar de forceps (grijpinstrument om (delen van) het babylichaam met kracht los te trekken, nvdr) te plaatsen. Ze gaat verder: Het moeilijkste is het calvarium. Het calvarium -het hoofd- is eigenlijk het grootste deel. Meestal komt de rest er dan intact uit.

Nucatola: De dokter moet goed weten waar hij de grijpers moet plaatsen, je probeert boven en onder de thorax te gaan, zodat – je weet wel – we heel goed zijn geworden in hart, longen, lever te verkrijgen doordat we weten: dit deel mag ik niet verbrijzelen, ik verbrijzel hier boven en daar onder, en dan hopen dat je alles intact eruit krijgt.

Daarnaast legt ze uit dat de dokter de positie van de baby kan veranderen zodat hij met de beentje eerst geboren kan worden, waarna de baby vaak nog gedood moet worden door een schaar of ander scherp instrument in zijn nek te plaatsen. Deze zogenaamde partial-birth (gedeeltelijk geboren) abortussen zijn illegaal en verboden, omdat enkele baby’s stikken tijdens de geboorte maar de meesten overleven dit, waarna ze alsnog vermoord worden. Nucatola hanteert een ruime interpretatie van de wet hierrond: De federale (partial-birth) abortusban is een wet, en wetten zijn open voor interpretatie.

De International Planned Parenthood Federation werkt in België samen met Sensoa, een organisatie die in talloze Vlaamse scholen komt. De vraag rijst tevens hoe het er in onze ziekenhuizen aan toe gaat. Noot van de redactie: het orgaanschandaal breidt zich nog steeds uit. Lees ook hier http://www.provita.be/nieuws/amerikaanse-abortusgigant-verwikkeld-in-orgaanschandaal
Jasmine
14 juli, 2015
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten