​Undercover beeldmateriaal abortusgigant gelekt
25 oktober, 2015 door
Jasmine
| Nog geen reacties
Een hacker heeft de resterende undercover video’s van het Center for Medical Progress op de website GotNews.com geplaatst. Een rechter had CMP verboden het beeldmateriaal online te plaatsen tot het onderzoek in verband met Planned Parenthood afgerond werd. Na eerder onafhankelijk onderzoek bleek reeds dat al het beeldmateriaal authentiek is. Een van de gelekte video’s portretteert aborteur Lisa Harris, die vroeger reeds beschreef hoe ze een 18 weken oude baby aborteerde door zijn ledematen uiteen te scheuren terwijl ze zelf 18 weken zwanger was. In de VS zijn ook de zogenaamde 'laatste trimester abortussen' immers legaal, in België kan dit alleen als het ongeboren kindje aan een aandoening lijdt of als het leven van de moeder in gevaar is door de zwangerschap. 
Lisa Harris gaf ook openlijk toe dat abortusprocedures gewelddadig zijn en dat de slachtoffers van abortus eruitzien als de foto’s die pro-lifers gebruiken. Ze schreef ook dat foetale babyledematen terug bijeen puzzelen ‘gevoelens van verwondering en ontzag’ kunnen teweegbrengen bij de aborteur.  
 
Ze geeft tijdens het filmpje aan dat ze wil dat vrouwen ‘zich goed voelen’ over hun abortus, door de geaborteerde kinderen op te sturen voor wetenschappelijk onderzoek.
 
Ondanks dit, heeft Harris ooit toegegeven dat aborteurs benoemen als ‘beenhouwers’ wel eens correct kan zijn:
 
Abortus is gewelddadig, in het bijzonder tweede trimester procedures. In plaats van toe te geven dat de fotos op de plakkaten correct zijn, zeggen abortusactivisten vaak dat het valse afbeeldingen zijn of dat abortus er niet zo uitziet. De dokter en het personeel van een abortuscentrum weten dit echter maar al te goed. Met toegeven dat abortus gewelddadig is riskeer je echter dat de anti-abortus stereotypes bewaarheid worden – dat we beenhouwers zijn, etc.   
 
Tot vandaag de dag blijven de undercoverfilms voor afschuw bij de Amerikaanse bevolking zorgen – waardoor verschillende parlementsleden openlijk de 528 miljoen dollar subsidies die Planned Parenthood jaarlijks ontvangt in vraag stellen. 
Jasmine
25 oktober, 2015
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten