​Verdedigers van huwelijk en gezin aangevallen in Duitsland
24 november, 2015 door
Jasmine
| Nog geen reacties

Vijf verdedigers van het natuurlijke huwelijk en gezin worden in een Berlijns toneelstuk opgevoerd als zombies die alleen gestopt kunnen worden door een kogel door hun hoofd te jagen.

Odoo + afbeelding en tekst
Slechts enkele uren na de opvoering werd het voertuig van een van de geviseerde vrouwen in brand gestoken en ging in vlammen op. Enkele weken later ging ook de minibus en de werkruimte van een andere vrouwelijke pro-lifer volledig in vlammen op door brandstichting. 
 
“De strijd tegen het leven duikt naar een nieuw dieptepunt, de aanvallen zijn nu niet langer verbaal maar ook fysiek geworden,” verklaart Gabriele Kuby, een van de vrouwen die geportretteerd worden in het stuk.
 
Het stuk ging in premiere op 24 oktober laatstleden, en wordt geregisseerd door de homoseksueel Falk Richter die letterlijk demoniseert wat hij “proponenten van een simplistische wereldvisie” noemt die “opkomen voor de definitie van een man of vrouw of familie in de meest eendimensionele termen”. 

In het stuk ‘Fear’ kregen acteurs uitvergrote maskers van foto’s van de geviseerden opgeplakt. Ze citeren fragmenten uit speeches die de personen ooit hielden, die daarna worden gekleineerd en belachelijk gemaakt. Verschillende keren worden ze voor nazi’s en zombies uitgemaakt. Andere keren woren hun ogen uitgestoken, slechts zwarte gaten achterlatend.
 
In ‘Fear’ vertelt een acteur het publiek op een bepaald ogenblik: “De zombie sterft alleen wanneer je recht in zijn hersenen schiet en zijn brein sterft. Dat is de enige manier. De zombie verlangt wereldheerschappij. Hij is tegen de overleving van de mensheid. Hij is de ondode.”
 
Een van de slachtoffers reageert: “Het is treffend dat deze verraderlijke aanslag uit extreem-linkse hoek slechts enkele dagen na de opvoering gepleegd werd. Maar onze acties kunnen niet platgebrand worden. Onze toewijding voor het huwelijk en het gezin blijven onveranderd.”
 
Een katholieke blogger die melding maakte van de aanslagen kreeg verschillende doodsbedreigingen.
 
Volgens de regisseur zet zijn stuk niet aan tot geweld. Het “verkent slechts op een satirische manier wie de rechtse nationalisten en religieuze fundamentalisten zijn in het huidige Duitsland.”
 
Maar Gabriele Kuby – een genderideologie critica -  denkt hier anders over: “Het hele toneelstuk is simpelweg een gestoorde uitnodiging voor haat en geweld. We worden voorgesteld als gevaarlijke, haatdragende nazi’s en zombies. Kijkers worden verteld om zombies in het hoofd te schieten. En nu fysiek geweld – auto’s in brand steken – tegen mensen die werken om het gezin te verdedigen.” Advocaten bekijken of het theater schadevergoedingen moet betalen wegens laster en eerroof.
 
Kort na de aanslag werd de brandstichting opgeëist door een politiek extreme website. Daarop geven de daders toe de aanslag gepleegd te hebben omdat het slachtoffer de vredelievende burgerrechtenbeweging “DEMO FÜR ALLE” leidde. “DEMO FÜR ALLE” kant zich tegen controversiële seksuele voorlichting en “gender-mainstreaming” in de Duitse scholen. Blijkbaar is dat voor hen afdoende reden om te intimideren en eventueel zelfs te vermoorden. De genderideologie in vraag stellen staat met andere woorden gelijk aan zijn leven riskeren.  
 
Of: hoe fascisme plots fashionable wordt als het vermomd wordt als kunst.
 
Bron:  https://www.lifesitenews.com/news/pro-family-leaders-attacked-by-arson-after-german-play-depicts-them-being-m
Jasmine
24 november, 2015
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten