Adembenemende foto van Noah na miskraam op 12 weken
21 septembre, 2015 par
Jasmine
| No comments yet

Noah – de naam betekent vrede en welzijn. Voor Lara was dit de perfecte naam voor haar zoon. Ze was 12 weken en 5 dagen zwanger toen Noah stierf tijdens een miskraam. Helemaal kapot van haar verlies wilde Lara dat haar zoon iets kon betekenen voor de wereld. Met de foto die ze van hem maakte wordt die droom werkelijkheid. 

Odoo + afbeelding en tekst

Ook al leefde hij slechts 12 weken, Noah was erg bijzonder voor mij, vertelt ze. Ik ben zo blij dat ik hem kon vasthouden, kijken dat hij echt was. Zoals voor elke moeder is deze eerste foto van mijn zoontje me heel dierbaar. Ik ben droef dat we hem moesten verliezen, maar ik weet dat zijn 12 weken leven een doel hadden. Zijn lichaam toont het wonder van het leven.

Een echt wonder: met slechts 12 weken waren Noahs reflexen al verfijnd. Zoals vele ongeboren kindjes in dit stadium beantwoordde hij aanraking en hij bewoog al in de baarmoeder van zijn mama!

Hij startte met zn vingers en tenen te krullen, zijn lever en nieren functioneerden en de meeste van zijn organen zijn gevormd. Noah had alleen nog tijd nodig om groter te worden.

Op geen enkele manier is Noah een brokje cellen zoals de abortusindustrie ons wil doen geloven. Hij is niet gewoon baarmoederinhoud die verwijderd wordt, hij is een ongeboren mens met reflexen en een kloppend hart. Een menselijk wezen dat slechts tijd nodig had om te groeien, tezamen met de liefde en zorg van een gezin. Hij was menselijk, perfect gevormd en prachtig.

Als Noah slechts een moeder die abortus overweegt, de schoonheid van haar ongeboren kind kan tonen, zegt Lara, dan zou ons verlies het al waard zijn.

Bron: liveaction.org

Jasmine
21 septembre, 2015
Share this post
Archiver
Se connecter to leave a comment