​Lila Rose in het Europese Parlement
14 octobre, 2015 par
Jasmine
| No comments yet

In een overvolle zaal in het Europese parlement in Brussel werd op donderdagmorgen 15 oktober een hoorzitting over de wanpraktijken van de International Planned Parenthood Federation gehouden.

Odoo + afbeelding en tekst
Gastspreekster was Lila Rose, de Amerikaanse die de abortusgigant al verscheidene keren het schaamrood op de wangen bracht door haar undercoveroperaties. Pro Vita was erbij. 

Rose hamerde erop dat er dringend internationaal onderzoek nodig is om het ware gezicht van Planned Parenthood aan het publiek te tonen. De achterliggende ideologie van hun stichtster Margaret Sanger is ijzingwekkend. Het gaat hen niet om wat het beste voor de vrouw is, zij staan voor een agressieve abortuslobby. Ze verbergen hun bezigheden met een laagje goed klinkende termen zoals vrouwenrechten, reproductieve gezondheid e.d. Bewijs werd echter aangedragen dat abortus – naast het doden van een kind - steeds vergezeld gaat van onfrisse praktijken die het daglicht niet mogen zien: verbergen van seksueel misbruik, dodelijke afloop van de abortusprocedure voor de vrouw, abortus na 20 weken op basis van geslacht (tot daar de vrouwenrechten),...
 
Het werd doodstil in de zaal toen Lila beschreef hoe in de centra intacte levend geboren kinderen niet de nodige hulp geboden wordt om te overleven, maar integendeel opengeknipt worden om hun organen te kunnen verkopen.
 
Na twintig jaar aanslepende schandaalverhalen is het tijd dat er een diepgaand onderzoek wordt ingericht naar de werking van Planned Parenthood en International Planned Parenthood. Als International Planned Parenthood en Planned Parenthood USA inderdaad één organisatie zijn, zoals directeur Cecile Richards graag beweert, wat zijn dan de gevolgen voor Europa en de rest van de wereld? Wat gebeurt er met geaborteerde kinderlijkjes in onze contreien? Consumenten hebben het recht te weten wat er geproduceerd wordt ten koste van geaborteerde kindjes.
 
Dat was ook de oproep gericht aan de twaalf (!) europarlementsleden aanwezig: zolang de onderzoeken lopen kan de EU onmogelijk verdere subsidies verstrekken. Want de belastingbetaler blijft niet slikken dat jaarlijks miljoenen richting de abortusindustrie gesluisd worden door een organisatie die zich denkt boven te wet te kunnen plaatsen zonder meer. Het is tijd dat deze daden, samen met abortus, eensgezind veroordeeld worden.
 
Als afsluiter liet Lila Rose nog weten dat onderwijs en goede informatie de sleutel tot succes is in deze zaken. Wanneer alle mensen helemaal op de hoogte zijn van wat abortus is en de ongure ideologie erachter, zal er pas echt iets kunnen veranderen. Pro Vita kan zich helemaal vinden in de boodschap van Lila, en probeert dit te verwezenlijken door haar vele acties in de scholen en elders. Helpt u ons daarbij? 

Jasmine
14 octobre, 2015
Share this post
Archiver
Se connecter to leave a comment